LocatieDe Stadhouder (Kazernevoorterrein)

De Stadhouder (Kazernevoorterrein)


Het wooncomplex De Stadhouder bestaat uit 180 appartementen, verdeeld over vijf met elkaar verbonden, luxe woontorens. Het is onderdeel van het grootste Roermondse bouwproject ooit gerealiseerd, gesitueerd op het Kazernevoorterrein, tussen Designer Outletcentre Roermond en binnenstad. De woontorens vormen een combinatie met een kantorencomplex, parkeergarage, megabioscoop en diverse winkels en horeca rond een nieuw plein.

 

Luxe en service

De 180 ruime 3-kamerappartementen zijn bedoeld voor actieve 55-plussers. Er is een keuze uit liefst 24 woningtypen die tot en met de veertiende verdieping gelegen zijn. In oppervlakte varieren deze huurwoningen van ca. 80 m2 tot ca. 120 m2. De afwerking is luxe en de bouw voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De Stadhouder voorziet exclusief in gastenverblijven, fitnessruimte en een eigen ontmoetingsruimte en daktuin. Bovendien voorziet Woonzorg Nederland in diverse service- en gemaksdiensten voor de iets oudere bewonersgroep, waaronder een klussendienst, maaltijden, verzekeringen en een verhuisservice.

 

Alle gemakken op loopafstand

De bewoners van De Stadhouders hebben een eigen gedeelte in de onder het gebouw aanwezige openbare parkeergarage met 400 plaatsen. Direct verbonden aan het wooncomplex zijn de megabioscoop (www.foroxity.nl), gokhal, horeca en Bakker Bart. Het Designer Outletcentre Roermond met ruim 120 winkels bevindt zich in de achtertuin. Bovendien is de verbinding met de zeer gezellige, monumentale binnenstad voorzien van overdekte roltrappen en lift.

 

Informatie

Website
Ontwikkelaar
Belegger
Architect
Makelaars

  

www.destadhouder.info
Casimir Vastgoed BV (Van Pol Beheer te Roermond i.s.m. Volker Wessels Stevin)
Woonzorg Nederland (www.woonzorg.nl) te Amstelveen
Architectenburo Cees Dam en Partners (www.damenpartners.nl) uit Amsterdam
Jack Frenken Makelaars en Taxateurs (0475-335225)
Bonnema Huizen & Hypotheken (0475-577111)