LocatieCirque d'Hiver

Cirque d'Hiver


Een waar fenomeen: ruim drie decennia Cirque d’Hiver in Roermond. En het is het enige Europese circus dat door vrijwilligers wordt georganiseerd! Jaarlijks zorgen Roermondenaren voor een wereldwijde trek van de beste circusartiesten naar Theaterhotel de Oranjerie. Gedurende de laatste dagen van het jaar vertonen ze hun kunsten in de Roermondse piste van Cirque d’Hiver, of zoals het tegenwoordig geafficheerd wordt: het Wintercircus.

Cirque d’Hiver beleefde in 2012 de 30e editie. Het Roermondse kerst- of wintercircus heeft sinds de start in de jaren tachtig van de vorige eeuw al de nodige copycats gezien. Maar alleen ons wintercircus blijft het origineel! Wat overigens ook origineel is, is het Roermondse circusorkest. Elke act wordt live begeleid door het eigen Cirque d’Hiver orkest. Menig circusartiest is blij verrast geworden door de perfecte live muziek tijdens zijn of haar optreden. En de professionele artiesten complimenteren jaarlijks de ruim 100 vrijwilligers voor hun professionele organisatie! Uniek in Europa!

Reserveer tijdig kaarten voor een van de twee dagelijkse voorstellingen van 25 t/m 30 december. Bestellen kan via Theaterhotel de Oranjerie.

Info: www.circusroermond.nl