LocatieOverdekt spelen in Roermond

Overdekt spelen in Roermond


Hoewel Roermond geen echte overdekte speeltuin kent, biedt de stad toch een aantal leuke mogelijkheden. Deze zijn bovendien zo ongeveer gratis!

 

Designer Outlet Centre

De grootste, halfopen speeltuin vindt u in het Designer Outlet Centre (7 dagen per week geopend). Tussen de vestiging van The Bodyshop en horecazaak Segafredo Espresso is een speeltuin ingericht. De speeltuin is overdekt, maar wel aan de zijkant open. Er staan een aantal leuke klimtoestellen voor peuters en jonge kinderen en de ondergrond is van een zacht materiaal.

Bovendien staat er (bijna) altijd een carrousel (betaald) in het Designer Outlet Centre.

 

Tuincafé Intratuin

Het Tuincafé in de grote Intratuin op de Huis & Tuin Boulevard heeft een spannende speelhoek. Een ballenbak wordt er gecombineerd met een klim- en klauterdoolhof. Intratuin is 7 dagen per week geopend, dus ook de speelhoek is dagelijks toegankelijk.

 

Pannenkoekenhuis Stationsplein

Ook het Pannenkoekenhuis heeft (voor gasten) een klim- en klauterdoolhof plus ballenbak. Deze is ingericht op de eerste verdieping, waar bovendien een zithoek met spelcomputers is ingericht. In de zomermaanden (2009) staat er bij het terras tevens een springkussen!