LocatieKalender

Kalender


De Roermondse kalender is op Roermond.com altijd goed gevuld, altijd completer dan alle andere online agenda's van onze stad. Dus vergeet die maar snel! We wensen iedereen veel plezier bij een voorstelling, evenement of een ander bezoek aan Roermond! Een Roermonds evenement melden? Stuur de info dan snel naar paul [at] roermond [dot] com.

2014: november  december

2015: januari  februari  maart  april  mei  juni  juli  augustus  september  oktober  november  december

 

De actuele agenda van Roermond

za 29-11
van 09:30 tot 16:00


Markt

  Gulden, daalder? Nee: Euro!

Weekmarkt

Elke zaterdag vindt op de Markt voor het Stadhuis en bij de Kathedraal de gezellige en voordelige weekmarkt plaats met ruim 140 kramen. Het is er bijzonder gezellig! Tijdens een evenement op de Markt (o.a. Kermis, Taptoe) vindt u de weekmarkt op het Munsterplein en omgeving.
za 29-11
vanaf 14:00


De Oranjerie

Theaterhotel de Oranjerie
 

Ernst, Bobbie en de rest

Pimp de Sint Show. Kindervoorstelling 4+. Sinterklaas is dit jaar een stuk hipper dan anders. Hij is zelfs helemaal bling bling. Zijn persoonlijk assistent heeft hem helemaal van deze tijd gemaakt. Heerlijk vindt Sinterklaas dat nieuwerwetse. Toch is er iets vreemds met hem aan de hand. Als Ernst en Bobbie erachter komen wat er met hem gebeurd is, moeten die twee soepkippen alles op alles zetten om hem te redden. Samen met alle jongens en meisjes uit de zaal natuurlijk. `Pimp de Sint Show` is al vier jaar een groot succes in de theaters. Dit jaar is de gezellige én spannende Sinterklaasvoorstelling vol liedjes nog één keer te zien. Winnaar Gouden Pepernoot voor beste Sinterklaasvoorstelling 2012! Entree: € 17.50. Info: www.ernstbobbie.nl.
zo 30-11

Roermondse winkels
  Kopen, kopen, kopen, op zondag zijn we open.

Elke zondag honderden winkels open!

In Roermond zijn elke zondag honderden winkels geopend. Dat zijn ten minste ruim 140 winkels van het Designer Outlet Centre, de winkels van het Retailpark, de Huis & Tuin Boulevard en een groot deel van de binnenstad. Bovendien diverse supermarkten en meubelzaken.
zo 30-11
vanaf 11:00


De Oranjerie

Theaterhotel de Oranjerie
 

Koninklijke Harmonie van Thorn en Koninklijk Roermonds Mannenkoor

In het kader van `200 Jaar Koninkrijk` bieden beide Koninklijke verenigingen - samen bijna 250 jaar `koninklijk` - u een uniek programma van nieuwe verrassende arrangementen, met operamuziek, operakoren en inbreng van getalenteerde jonge solisten. De muzikale leiding is in handen van Norbert Nozy en Hennie Ramaekers. Entree: € 17,50. Kaartverkoop: info@kht.nl of Poppendokter Wiermans Genang.


Verder met de kalender van december 2014